torstai 24. maaliskuuta 2011

Paikka auringossa!

Cheers!

On se vaan jännä, miten se tuo keltainen möllykkä tuolla taivaalla jaksaa vetää Wilipertin suupielet lähestulkoon korviin saakka. Viimeisen viikon perusteella uskaltaa jo huoletta tuulettaa kesän tuloa! Jossain vaiheessa reissua on tullut mietiskeltyä, että noinkohan vain kotimaan keväthankia ja Jyväsjärven luistelurataa tulee täälläkin ikävöityä, mutta moiset ajatukset ovat haihtuneet mielestä yhtä nopeasti kuin aamukaste takapihan nurmelta. Hyvää ystävääni, Hiltusen Tomppaa lainatakseni voisin tämänhetkisistä sääolosuhteista todeta että "Maistuu!".

Lähestyvä kesä on näkynyt selvästi myös Bangorin katukuvassa ja ihmisissä. Viime viikon torstaina kaupungin keskusta ja ravitsemusliikkeet täyttyivät ääriään myöten St. Patrick's Dayn juhlijoista. Dublin-vertailut osoittautuivat paikallisten aivopieruiksi, mutta siitä huolimatta kaupungin keskusta tuntui heränneen ensimmäistä kertaa kunnolla eloon talvikauden jälkeen. Jokainen pubi ja terassi olivat täynnä iloisia ihmisiä, livemusa soi ja Guinness virtasi. Luonnollisestihan sitä oli sitten itsellänikin tälläydyttävä juhlakuosin mukaisesti. Loihdimme porukalla itsellemme varsin maukkaat St. Patrick's-lookit ja suuntasimme pubikierrokselle keskustan sykkeeseen. Erittäin jees ilta!




Perjantaina sain vieraan Chesteristä, kun jyväskyläläinen ystäväni, Juhana, saapui visiitille Bangoriin. Buenot ilmat säestivät pakollista keskustakierrosta, ja illalla kutsui luonnollisesti Bangorin yöelämä. Koossa olikin varsin kansainvälinen remmi, sillä espanjalainen Nahia oli saanut vieraakseen kuusi katalaaniystäväänsä, jotka liittyivät ilomielin vahvuuteemme. Vierailijat innostuivat erityisesti meille muille jo hyvinkin rakkaasta illanviettopelistä nimeltä Ring Of Fire. Voi sitä naurun määrää, minkä kyseinen peli sai aikaan! Kyseessä oli kyllä yksi parhaimmista geimeistä koko keväänä, ellei jopa paras! Täydellinen pohjustus mainiolle illalle!



Viikonloppu oli omalta osaltani pyhitetty rentoutumiselle ja kotiaskareiden hoidolle. Kaiken rentoilun ohella saimme viimeisteltyä kevätlomareissumme suunnitelmat lähestulkoon valmiiksi. Irlannin ja Skotlannin kiertomatkasta sitten lähempänä vielä lisää, eihän tuohon enää ole aikaa kuin vajaat kolmisen viikkoa, jei!

Kevään fiilistelyn lisäksi havahduin viikonloppuna huomaamaan notta piru vie, puolessa välissä vaihtokevättä ollaan! Ajatus siitä, että päiviä lammasmailla on vähemmän edessä kuin takana, tuntuu kerrassaan hassulta. Überkliseisesti todeten ajan voi sanoa lentäneen siivillä. Luentojakin on jäljellä enää kahden viikon verran ennen kevätlomaa ja lukuviikkoa. Huhhuh.

Alkuviikosta olenkin painiskellut opintohommien parissa aikaisempaa tarmokkaammin. Vakaana aikomuksenani on saada aimo osa kurssitöistä valmiiksi ennen kevätlomareissua. Luennot loppuvat siis kaikkien kurssien osalta 8. huhtikuuta, jonka jälkeen itselläni ei ole enää lainkaan kontaktiopetusta loppuaikana. Viimeisten esseiden ja seminaaritöiden deadlinet ovat toukokuun puolessa välissä ja siinäpä se kevät sitten opintojen osalta onkin. Todella outo ajatus, mutta toisaalta kuulostaa ihan helkkarin nätiltä! :)

Tämä viikonloppuna meneekin sitten perheen parissa, kun äeti ja iskä saapuvat koleasta Kainuusta hieman haukkaamaan kevätilmaa keuhkoihinsa tänne Bangoriin. Suunnitelmissa on Bangorin silmäilyn lisäksi visiitti johonkin lähikaupunkiin ja mahdollisesti Chesteriin. Jospa sitä pääsisi ensimmäistä kertaa oikeaan ravintolaankin syömään :D

That's it tähän palaan! Loppuun hiukan kuvia jo varsin viehkeästi vihertävästä lähiympäristöstä! Rapsakoita hiihtokelejä Suomen päähän, meitsi lähtee laiturille ottaan arskaa! :)









Cheers!
Wili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti