perjantai 21. tammikuuta 2011

Kurssihommat kunnossa ja vapaa viikonloppu edessä!

Son moro!

Eilispäivän aikana tosiaankin sain kurssihommat kuntoon ja kevään lukujärjestyksen kasaan! Opiskeltavaa olisi näillä suunnitelmin 5 kurssia, joista 4 kasvatustieteiden laitokselta ja yksi elinikäisen oppimisen laitokselta. Enempää en olisi voinut enää valita, sillä kurssimäärä per lukukausi on 30 opintopistettä opiskelijaa kohti. Tämä siis myös yliopiston tavallisillakin opiskelijoilla, aika jännää.

Noh, hieno juttu anyway on se, että kaikkien kurssieni (moduleiksi sanovat niitä täällä) opetus järjestetään samalla kampuksella missä asumme. Matkaa kämpiltä luennoille ja seminaareihin on siis noin 100 metriä. Heh. Ja toinen vieläkin hienompi juttu on se, että kaikki opintoni ajoittuvat viikossa akselille maanantai-keskiviikko! Tiistai on pitkä päivä, silloin opintoja on yhdestätoista ilta yhdeksään. Tosin parin tunnin tauko onneksi välissä. Maanantaina ja keskiviikkona on muutama tunti opintoja. Jokaisella kurssilla on siis vain yksi viikkokokoontuminen ja itsenäisen työn määrä sitä myöten hieman suurempi. On kyllä pelkästään mahtavaa nauttia näin ollen neljän päivän viikonlopuista. Reissaamista ja matkustelua on paljon vaivattomampi nyt suunnitella!

Moduleista (eli kursseista) mainitsemisen arvoisia on Working with parents (kuulemma aivan ässä kurssi, jossa vierailevat luennoitsijat kertovat kokemuksiaan koulun ja kodin välisestä yhteistyöstä ja antavat siihen vinkkejä), Young childrens creativity ja Youth, culture & community. Ei ihan äkkiseltään tule mieleen vastaavanlaisia sisältöjä Jyväskylän kurssitarjottimelta.

Lukukausi alkaa siis ensi maanantaina. Varsin innokkain ja utelian mielin sitä odottelen. Mielenkiintoista päästä näkemään, kuinka täällä homma toimii! Ennen maanantaita aikomuksena on tutustua Bangoriin ja sen lähialueisiin vielä paremmin porukalla. Illoiksi on myös luvassa yhtä jos toistakin joten ei tässä tekeminen kesken lopu :)

Palaamisiin,
Wili

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti